Kartofler med caviar - Opskrift på den lækreste appetizer

Ovnbagte kartofler med caviar

Hvad synes du?


Små ovnbagte kartofler serveret med fed creme fraiche og caviar, – fantastisk lækker appetizer der er super nem at lave, og som virkelig er et hit blandt gæsterne.
Her kan selv dem der ikke er de største caviar fans være med, da hele sammensætningen bare er super lækker. Den let sprøde kartoffel smager skønt sammen med den kolde creme fraiche toppet med caviar og lidt knuste chips over.
Vi blev inspireret af denne fantastiske appetizer da vi fik den hos nogle venner, og den er siden da blevet serveret herhjemme flere gange.

Ovnbagte kartofler med caviar

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på nem og fantastisk lækker appetizer med ovnbagte kartofler og caviar.

Ingredienser

  • 20 små kartofler, - mundret størrelse
  • 1 ds god caviar
  • 4 spsk creme fraiche 38%
  • 1 håndfuld rodfrugt chips, blå chips eller lignende
  • Salt
  • Olie

Fremgangsmåde

1

Rens kartoflerne fri for urenheder og dup dem tørre i et viskestykke.

2

Vend dem i en smule olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - krydr med salt.

3

Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved. 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min.

4

Lad kartoflerne køle af på køkkenbordet.

5

Skær et kryds i toppen af hver kartoffel og mas den let så den åbner sig. Placer en klat creme fraiche på toppen af hver kartoffel og top derefter med caviar.

6

Anret på et fad og knus en håndfuld chips ud over kartoflerne, og server med et lækkers glas champagne.

Kartofler med caviar - Opskrift på den lækreste appetizer
Kartofler med caviar – Opskrift på den lækreste appetizer
Kartofler med caviar - Opskrift på den lækreste appetizer
Kartofler med caviar – Nem og lækker appetizer
Kartofler med caviar - Opskrift på den lækreste appetizer
Skøn rossini caviar, – havets sorte perler.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*