Opskrift på nem og fantastisk lækker appetizer med ovnbagte kartofler og caviar.Alt efter hvor mange slags appetizere der er, så skal man beregne ca. 2-3 stk pr. person.
Ret Forret, Snack
Køkken Dansk, Gourministeriet
Samlet tid 1 timetime30 minutterminutter
Servings 6Personer
Author Dianna
Ingredienser
20
små kartofler, - mundret størrelse
1ds
god caviar
4spsk
creme fraiche 38%
1håndfuldrodfrugtchips, blå chips eller lignende
Salt
Olie
Evt. finthakket purløg
Sådan gør du
Rens kartoflerne fri for urenheder og dup dem tørre i et viskestykke.
Vend dem i en smule olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - krydr med salt.
Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved. 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min.
Lad kartoflerne køle af på køkkenbordet.
Skær et kryds i toppen af hver kartoffel og mas den let så den åbner sig. Placer en klat creme fraiche på toppen af hver kartoffel og top derefter med caviar.
Anret på et fad, knus en håndfuld chips ud over kartoflerne, drys evt. med purløg og server med et lækkert glas champagne.