Omelet med kylling, ost og spinat - Opskrift på nem morgenmad

Omelet med kylling, ost og spinat

Omelet med kylling, ost og spinat
Opskrift på lækker cremet omelet med kylling, ost og spinat.
Denne opskrift giver 2 omeletter, - tilbered dem på hver sin pande.
Omelet med kylling, ost og spinat - Opskrift på nem morgenmad

Skøn, cremet og mættende omelet med fyld af kylling, spinat og mozzarella, – en dejlig mild kombination der bare smager fantastisk.
Med alle de fine æg vores hønsebasser lægger, så står den altså på æg til morgenmad hver weekend, og det er en fornøjelse at kunne bruge forskellige rester fra køleskabet til at putte i en omelet, på en eggpan eller lignende.
Denne er super enkelt og lige til at gå til, så du kan have morgenmaden klar på ingen tid. Server den evt. til frokost eller aften med en god salat ved siden af.

Omelet med kylling, ost og spinat - Opskrift på nem morgenmad

Omelet med kylling, ost og spinat

Opskrift på lækker cremet omelet med kylling, ost og spinat.
Denne opskrift giver 2 omeletter, - tilbered dem på hver sin pande.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.34 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 5

    store æg

  • 150 g

    kyllingerester, tilberedt

  • 50 g

    revet mozzarella

  • 2 små håndfulde babyspinat
  • Lidt friskrevet parmesan

  • Lidt vand

  • Smør, - ca. 2 spsk.

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med en smule vand, - de skal piskes til æggene ikke længere danner streger når du løfter piskeriset. Tilsæt en smule salt og pisk det ind i æggemassen.
  • Smelt 1 spsk smør over middel varme på 2 pander (1 spsk på hver), og fordel æggemassen på panderne.
  • Skub straks æggemassen rund så den danner små "forhøjninger", men sørg for at der hele tiden er æggemasse på hele fladen, - gør dette på begge pander. Dette gør omeletterne ekstra cremede og luftige. Fortsæt til æggemassen har sat sig så meget at der ikke længere kan skubbes rundt uden at panderne vil blive bare et sted, - ca. 1 minuts tid.
  • Fordel revet mozzarella, spinat og kylling på halvdelen af æggemassen på begge omeletter, og drys med parmesan.
  • Lad omeletterne setege videre et par minutter til osten er smeltet.
  • Når æggemassen er tilpas tilberedt, men fortsat godt fugtig og cremet, flippes den "bare side" ind over siden med fyld.
  • Tag en tallerken, hold den mod panden og vend omeletten ud herpå, - gør dette med begge omeletter.
  • Server straks og top dem med lidt frisk grønt og friskkværnet peber.
Omelet med kylling, ost og spinat - Opskrift på nem morgenmad
Omelet med kylling, ost og spinat, perfekt til både morgen, middag og aften.

Kommentarer

  1. Jannik

    Ikke den bedste omelet jeg har fået. 5 æg er også i underkanten, med mindre det er en børne-menu.

    • Hej Jannik

      Det var da ærgerligt:) Herhjemme er 5 æg, kyllingen og grønt rigeligt til 2 voksne til morgenmad 🙂 Serverer vi den til aften eller frokost laver jeg en salat eller en skive brød til:)

      De bedste hilsner
      Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)