Mazarin bites med pistaciecreme - Mazarinkage med pistacie

Mazarin bites med pistaciecreme

Mazarin bites med pistaciecreme
Opskrift på nemme toppede mazarin bites med pistaciecreme.
Denne opskrift giver 16 stk.
Mazarin bites med pistaciecreme - Mazarinkage med pistacie

Lækre mazarin bites toppet med pistaciecreme med mascarpone og citron, – en dessert du kan lave på under 10 minutter.
De smager så dejligt, og er perfekte som en lille dessert hapser, til et kagebordet eller lignende.
Jeg synes det er super sjovt, og hyggeligt, at eksperimentere med de her nemme desserter, – desserter der kan laves på under 15 minutter.
Jeg har samlet dem alle på dette link, – dessert opskrifter på under 15 minutter – klik her.
Du finder nemme cheesecake i glas, – lavet uden husblas, mascarpone creme med bær og kammerjunkere og flere af de her nemme og lækre desserter som tager udgangspunkt i de købe kager man kan få i supermarkedet.
Du kan købe mazarin bites færdiglavet som du blot topper med pistaciecremen, – ligesom jeg har gjort her. SÅ nemt, og se lige hvor fine de er 🙂
Men du kan naturligvis også bare din mazarinkage selv – klik her for opskrift på mazarinkage.
Denne portion på mazarin bites med pistaciecreme giver til 16 stk. Serveres de på et kagebord med andre kager/desserter, så er 1 pr person rigtig fint, og ellers skal du beregne 2-3 stå pr person.

Mazarin bites med pistaciecreme - Mazarinkage med pistacie

Mazarin bites med pistaciecreme

Opskrift på nemme toppede mazarin bites med pistaciecreme.
Denne opskrift giver 16 stk.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.88 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Keyword: Hurtig dessert, Mazarinkage, Nem dessert, Pistacie
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal8 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 2 pk mazarin bites
  • 100 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 50 g flormelis
  • 1/2 citron, fintrevet skal og saften heraf – ca. 2 spsk saft
  • 40 g usaltede pistacienødder, finthakket eller blendet

Sådan gør du

  • Hælde mascarpone, fløde, flormelis, citron og citronskal i en skål, og pisk cremen sammen. Pisk den ganske kort, – den sætter sig hurtigt.
  • Vend derefter de hakkede pistacienødder i cremet, – gem lidt til toppen.
  • Hæld cremen på en sprøjtepose, gerne med stjernetylle, – og top de små mazarin bites med pistaciecremen.
  • Drys med resten af de hakkede pistacienødder inden serrvering.
Mazarin bites med pistaciecreme - Mazarinkage med pistacie
Mazarin bites med pistaciecreme – Mazarinkage med pistacie

Kommentarer

  1. Jeg kan se i Sådan gør du beskrivelsen står der flormelis. Men hvor meget skal der i?

    • Hej Heidi

      Åhh det er en fejl ja, – der skal 50 gram i:)
      Tak fordi du lige skriver det, – det er rettet i opskriften:)

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)