Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Mazarin bites med pistaciecreme
Opskrift på nemme toppede mazarin bites med pistaciecreme.
Denne opskrift giver 16 stk.
Ret
Dessert
Køkken
Dansk
Nøgleord
Hurtig dessert, Mazarinkage, Nem dessert, Pistacie
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
8
personer
Ingredienser
2
pk
mazarin bites
100
g
mascarpone
1
dl
piskefløde
50
g
flormelis
1/2
citron, fintrevet skal og saften heraf - ca. 2 spsk saft
40
g
usaltede pistacienødder, finthakket eller blendet
Sådan gør du
Hælde mascarpone, fløde, flormelis, citron og citronskal i en skål, og pisk cremen sammen. Pisk den ganske kort, – den sætter sig hurtigt.
Vend derefter de hakkede pistacienødder i cremet, - gem lidt til toppen.
Hæld cremen på en sprøjtepose, gerne med stjernetylle, - og top de små mazarin bites med pistaciecremen.
Drys med resten af de hakkede pistacienødder inden serrvering.
Video