
Fantastiske madpandekager med fyld af oksekød og grøntsager.
De er perfekte hvis du har lidt rester i køleskabet, hvad end det er grøntsager eller kød. Fyldet kan varieres i det uendelige, både kød og grønt.
Vi havde lidt lækker bøf, spidskål og avocado der skulle bruges, – og deraf kom denne lækre asiatisk inspirerede pandekage.
Det er super nemt at lave, og fantastisk til både frokost og aften.
Husk at du kan udskifte boghvede mel med almindelig hvedemel, vi synes dog det gør dem lidt luftigere og giver en lækker smag.

Madpandekager med asiatisk inspireret fyld
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Pandekager
- 2
æg
- 3 dl
mælk
- 1/2 tsk
salt
- 100 g
boghvede (kan erstattes af almindelig hvedemel)
- 80 g
hvedemel
-
Smør til stegning, - gerne klaret
Fyld
- 600 g
oksekød i strimler, - det kan være kød rester, bøf der skæres i skiver eller lignende
-
Soya og miso sauce til at marinere kødet i
- 1 skiver avocado, skåret i
- 1/2
spidskål, meget fint snittet
-
Lime
-
Frisk chili, fintsnittet
-
Salt og peber
-
Olivenolie til stegning
-
Evt. Lidt sesam
Sådan gør du
Pandekager
- Pisk alle ingredienserne godt sammen, - sørg for der ingen klumper er.
- Smelt lidt smør på en pande og steg pandekagerne til de er flotte gyldne på begge sider.
Fyld
- Mariener kødet i lidt soya og miso og steg det i olivenolie på en varm pande. Tilsæt evt. lidt sesam, - det giver en skøn smag.
- Smag kødet til med salt og peber.
- Server pandekagen med fyld af fintsnittet spidskål, et par skiver avocado, kødet og frisk chili. Dryp gerne lidt af marinaden fra panden over fyldet samt lidt frisk lime saft.
Noter
Pandekagen er her serveret på en keramik tallerken fra Würtz.