
Nem og lækker kyllingesalat med en mild smag af karry, – perfekt i en sandwich, på en skive (ristet) rugbrød, i en wrap eller lignende.
Brug gerne rester af en hel tilberedt kylling, eller kog eller stegte nogle ferske kyllingebryster til salaten.
Kyllingesalat med karry går super godt sammen med stegt bacon, skiver af frisk æble, syltede rødløg og naturligvis masser af sprøde salater.
Jeg elsker denne her kyllingesalat, – den kan røres sammen på ingen tid, og så har du en nem og mættende pålægssalat.

Kyllingesalat med karry
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g tilberedt kylling, skåret i tern
- 1 1/2 dl
creme fraiche 18%
- 1/2 dl
mayonnaise
- 2
forårsløg, fintsnittet
- 1 tsk dijonsennep
- 1 tsk
karry
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/4 tsk sukker - måske en smule mere
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rør creme fraiche, mayonnaise, dijon, karry og løgpulver sammen, og smag til med salt, peber og sukker.
- Vend kylling og forårsløg i dressingen, - og opbevar kyllingesalaten på køl til den skal serveres.
- Kyllingesalaten kan serveres på (ristet)rugbrød, i en sandwich eller wrap. Den går virkelig godt med skiver af bacon, friske salater, syltede rødløg og tern af frisk æble.
