Hjemmelavet burgerdressing - Opskrift på klassisk burgerdressing

Klassisk burgerdressing

Klassisk burgerdressing
Opskrift på hjemmelavet burgerdressing.
Denne portion giver ca. 2 dl.
Hjemmelavet burgerdressing - Opskrift på klassisk burgerdressing

Lækker klassisk burgerdressing, – perfekt i en klassisk burger men også i forskellige sandwichs, wraps og på pizza.
Det tager ingen tid at røre sin egen burgerdressing sammen, og kræver altså ganske få ingredienser.
Brug en god mayonnaise, jeg bruger altid Hellmanns, – det er hovedingrediensen i burgerdressingen, og smagen fra denne vægter stort.
Prøv også min opskrift på hjemmelavet Big Mac dressing – klik her.

Hjemmelavet burgerdressing - Opskrift på klassisk burgerdressing

Klassisk burgerdressing

Opskrift på hjemmelavet burgerdressing.
Denne portion giver ca. 2 dl.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.79 fra 19 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 1/2 dl

    mayonnaise

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    gul sennep (eller sød sennep)

  • 10 skiver

    syltede agurker

  • 1/2 tsk løgpulver - kan erstattes af 1/4 lille løg, finthakket
  • 1/2 tsk

    paprika

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak de syltede agurker fint..
  • Bland mayonnaise, ketchup, sennep og agurkerne, og tilsæt alle krydderierne, - rør det godt sammen.
  • Smag dressingen til med salt og peber, og opbevar den på køl til den skal serveres.

Kommentarer

  1. Pingback: Burger pizza - Opskrift på pizza med burger topping

  2. Niels Henriksen

    5 stars
    Af alle burgerdressingopskrifter på nettet, er denne en af de bedre. Smager godt i en klassisk burger.

    • Hej Niels

      Ej hvor gør det mig bare glad at høre, – tusind tak fordi du skriver det 🙂

      Rigtig dejlig dag.

      Dbh Dianna

  3. 5 stars
    I vores familie er vi vilde med din burgerdressing.

  4. Søren Fakkemohs

    4 stars
    Den er virkeligt lækker og nem at lave

Skriv et svar til Niels Henriksen Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)