Sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser – Sommerens store hit

Jordbærsorbet med 3 ingredienser – Sund jordbærsorbet

Jordbærsorbet med 3 ingredienser - Sund jordbærsorbet
Opskrift på nem og sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser - lavet uden ismaskine.
Sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser – Sommerens store hit

Sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser – sommerens store hit. Denne lækre sorbet kræver ingen ismaskine og kan blendes sammen på bare 5 minutter. Perfekt til de issultne børn og voksne .
Frosne jordbær, limesaft og honning skaber tilsammen en skøn sorbet, der smager af sol og dansk sommer – skønne barndomsminder på ske.

Tilpas sorbeten efter din smag

Lime kan erstattes af citron, honning kan skiftes ud med sirup, og der kan smages til med lidt vaniljesukker for et ekstra twist. Sorbeten er så nem at lave og kan serveres straks eller opbevares i fryseren til senere brug.

Sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser – Sommerens store hit

Jordbærsorbet med 3 ingredienser – Sund jordbærsorbet

Opskrift på nem og sund jordbærsorbet med kun 3 ingredienser – lavet uden ismaskine.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Snack
Køkken: Dansk
Nøgleord: Nem sommerdessert, Sommer dessert, Sorbet, Sund sommerdessert, Sund sorbet
Samlet tid: 8 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g frosne jordbær
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk friskpresset limesaft

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne i en foodprocessoren eller blender, og blend til du har en cremet sorbet ismasse. Det tager ca. 5 minutter – skrab kanterne ned undervejs.
    Tilsæt evt. en smule kogende vand hvis der er behov for det.
  • Server sorbeten straks – eller hæld den i en beholder, og opbevar den på frys til den skal serveres.

Kommentarer

  1. Pernille

    5 stars
    Det smager så dejligt, lavede det til aften.

  2. 5 stars
    Fantastik!

  3. Jeg planlægger at lave den til dessert i morgen til nogle veninder, men hvad vil du anbefale at pynte den med?

    • Hej Didde

      Er ked at jeg ikke nåede at svare på din besked – håber du fandt ud af det 🙂
      Limeskal er super lækkert på toppen, eller myntesukker, det smager også dejligt 🙂

      Kh Dianna

  4. Kan man lave den flere dage i forvejen? Hvis ja hvor længe skal man lade det stå inden kuglerne laves inden servering?

    • Hej Karen-Marie

      Det kan du sagtens ja 🙂
      Jeg vil anbefale at lade den stå 10-15 minutters tid, så skulle den være fin til at scoope 🙂

      Kh Dianna

  5. Anonym

    Rigtig god opskrift med meget hårdt at blende

5 from 2 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)