
Nem og lækker sandwich med serrano, mozzarella, tomat, avocado og pesto – en sandwich a la Joe & The Juice serrano.
En sandwich du kan bikse sammen på under 10 minutter, og som smager fantastisk til både frokost og aftensmad.
Markedet byder på masser af forskellige sandwichbrød, – cafebrød, klapper og lignende. At efter hvilke type du vælger, er det ikke sikkert du får brugt f.eks. en hel mozzarella, da størrelsen på brødene varierer en del.
Hvis du kigger med i min video, lige over opskriften, vil du nok opdage, at jeg glemmer at lægge avocadoskiverne i min sandwich – oops;-) Men de skal altså i, og det smager hamrende godt.

JOE’s serrano sandwich
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 sandwichbrød
- 1 stor tomat
- 1/2 avocado
- 1 frisk mozzarella
- 4 skiver serrano
- 8 spsk grøn pesto – klik her for opskrift
- Friskkværnet peber
- Evt. friske basilikumblade
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Halver dine sandwich brød, og rist dem hårdt i en toaster.
- Skær tomat, avocado og mozzarella i skiver.*Er dine sandwichbrød små, er det ikke sikker, at du får brugt hele mozzarellaen.
- Smør alle 4 brødskiver med et godt lag pesto.
- Top de nederste sandwichbrød med tomater, frisk mozzarella, avocado, serrano og evt. frisse basilikumblade.
- Krydr med friskkværnet peber og læg det øverste sandwichbrød på.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Hej søde Dianna,
Hvilke sandwichbrød har du købt til denne opskrift? De ser virkelig lækre ud. Kh. Nina
Hej søde Nina
Til denne har jeg brugt Hatting Sandwich klapper – de er så lækre og perfekte i størrelsen:)
Kh Dianna