
Det er super nemt at lave pickles, og det smager bare så meget bedre end det man køber.
Vi bruger oftest pickles som tilbehør til smørrebrød, kødretter og ikke mindst til at lave en hjemmelavet remoulade.
Skyld opbevaringsglasset i atamon inden du fylder din pickles på, så kan det holde i evigheder på køl.

Hjemmelavet pickles
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3
mellemstore gulerødder, skrællede
- 1/2
blomkålshoved
- 1
squash
- 1 dl
cornichoner, groft snittet
- 1 dl
perleløg
- 2 spsk
karry
- 3 spsk
maizena + lidt vand
- 250 g
sukker
- 2 1/2 dl
vand
- 2 1/2 dl
klar eddike
- 1 tsk
salt
Sådan gør du
- Skær gulerødderne i mindre tern og lad dem koge i lidt vand i ca. 5 min., skyld derefter med koldt vand og lad dem dræne i en sigte.
- Skær blomkål ud i små buketter og læg dem i en skål, - undlad alt "fnulleret", det vil gøre din pickles grynet i udseendet.
- Befri squashen for kerner og skær den derefter ud i mindre tern, - hæld stykkerne sammen med blomkålet.
- Hæld cornichoner og perleløg sammen med kål og squash og overhæld det med kogende vand, - lad det trække i et par minutter og skyld derefter i rigeligt koldt vand og lad det dræne god vor væde.
- Hæld sukker, vand og eddike i en gryde og kog det godt op.
- Tilsæt karry og salt og rør det ind i lagen.
- Tilsæt til sidst maizena der er rør op i lidt vand og lad lagen koge et par minutter.
- Hæld alle grøntsagerne sammen i en skål og hæld den kogende lage over. Rør grundigt så alle grøntsagerne bliver fordelt i lagen.
- Hæld din pickles på et sylteglas der er styllet i atamon og opbevar det på køl.
Pingback: Smørrebrød med panko paneret hellefisk og pickles – Gourministeriet
Når du skriver cornichoner og perleløg menes der så dem på glas? Kan ikke finde friske cornichoner
Hej Lone
Både cornichoner og perleløg er dem fra glas:) Det får jeg lige skrevet ind i teksten 🙂
Kh Dianna