Opskrift på den lækreste Hjemmelavet pickles

Hjemmelavet pickles

Det er super nemt at lave pickles, og det smager bare så meget bedre end det man køber.
Vi bruger oftest pickles som tilbehør til smørrebrød, kødretter og ikke mindst til at lave en hjemmelavet remoulade.
Skyld opbevaringsglasset i atamon inden du fylder din pickles på, så kan det holde i evigheder på køl.

Hjemmelavet pickles

By Dianna Brinch
Tid: 20 min.

Opskrift på den lækreste hjemmelavede pickles.
Denne opskrift giver et mellem stort sylteglas.

Ingredienser

  • 3 mellemstore gulerødder, skrællede
  • 1/2 blomkålshoved
  • 1 squash
  • 1 dl cornichoner, groft snittet
  • 1 dl perleløg
  • 2 spsk karry
  • 3 spsk maizena + lidt vand
  • 250 g sukker
  • 2 1/2 dl vand
  • 2 1/2 dl klar eddike
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

1

Skær gulerødderne i mindre tern og lad dem koge i lidt vand i ca. 5 min., skyld derefter med koldt vand og lad dem dræne i en sigte.

2

Skær blomkål ud i små buketter og læg dem i en skål, - undlad alt "fnulleret", det vil gøre din pickles grynet i udseendet.

3

Befri squashen for kerner og skær den derefter ud i mindre tern, - hæld stykkerne sammen med blomkålet.

4

Hæld cornichoner og perleløg sammen med kål og squash og overhæld det med kogende vand, - lad det trække i et par minutter og skyld derefter i rigeligt koldt vand og lad det dræne god vor væde.

5

Hæld sukker, vand og eddike i en gryde og kog det godt op.

6

Tilsæt karry og salt og rør det ind i lagen.

7

Tilsæt til sidst maizena der er rør op i lidt vand og lad lagen koge et par minutter.

8

Hæld alle grøntsagerne sammen i en skål og hæld den kogende lage over. Rør grundigt så alle grøntsagerne bliver fordelt i lagen.

9

Hæld din pickles på et sylteglas der er styllet i atamon og opbevar det på køl.

Opskrift på den lækreste Hjemmelavet pickles
Hjemmelavet pickles smager fantastisk og har en masse anvendelses muligheder.
Opskrift på den lækreste Hjemmelavet pickles
Lækker hjemmelavet pickles med god struktur og fantastisk smag.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Smørrebrød med panko paneret hellefisk og pickles – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*