Opskrift på den lækreste hjemmelavede pickles.
Denne opskrift giver et mellem stort sylteglas.
Samlet tid 20 minutterminutter
Author Dianna
Ingredienser
3
mellemstore gulerødder, skrællede
1/2
blomkålshoved
1
squash
1dl
cornichoner, groft snittet
1dl
perleløg
2spsk
karry
3spsk
maizena + lidt vand
250g
sukker
2 1/2dl
vand
2 1/2dl
klar eddike
1tsk
salt
Sådan gør du
Skær gulerødderne i mindre tern og lad dem koge i lidt vand i ca. 5 min., skyld derefter med koldt vand og lad dem dræne i en sigte.
Skær blomkål ud i små buketter og læg dem i en skål, - undlad alt "fnulleret", det vil gøre din pickles grynet i udseendet.
Befri squashen for kerner og skær den derefter ud i mindre tern, - hæld stykkerne sammen med blomkålet.
Hæld cornichoner og perleløg sammen med kål og squash og overhæld det med kogende vand, - lad det trække i et par minutter og skyld derefter i rigeligt koldt vand og lad det dræne god vor væde.
Hæld sukker, vand og eddike i en gryde og kog det godt op.
Tilsæt karry og salt og rør det ind i lagen.
Tilsæt til sidst maizena der er rør op i lidt vand og lad lagen koge et par minutter.
Hæld alle grøntsagerne sammen i en skål og hæld den kogende lage over. Rør grundigt så alle grøntsagerne bliver fordelt i lagen.
Hæld din pickles på et sylteglas der er styllet i atamon og opbevar det på køl.