
Frisk og lækker hindbærsauce, – perfekt til desserter eller ovenpå en portion skyr.
Hindbærcoulis tager ingen tid at lave, den smager så dejligt, – og så holder den sig uden problemeri køleskabet i en lille uge.

Hindbærcoulis - Hindbærsauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
hindbær, - friske eller frost
- 50 g
sukker eller flormelis
- 1/2 tsk vaniljestang (kan erstattes af 1 tsk vaniljesukker)
- 2 spsk
citronsaft
Sådan gør du
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
- Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., - hindbærrene skal være helt purerede.
- Sig massen igennem en finmasket si, - mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
- Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.

