Grøn salat med hindbær, feta og saltede mandler
Opskrift på frisk grøn salat med hindbær, feta og saltede mandler.

Frisk og lækker salat toppet med masser af friske hindbær, en god feta, hjemmelavet hindbærdressing og saltede mandler.
Denne her salat klæder bordet året rundt, – i de kolde måneder emmer den af sol og sommer, – og på sommerbordet pynter den med sine smukke friske farver.
Kan du ikke få fat i feldsalat, kan dette erstattes af en napolitana salatmix, spinat, ruccola eller lignende.

Grøn salat med hindbær, feta og saltede mandler
Opskrift på frisk grøn salat med hindbær, feta og saltede mandler.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 store håndfulde
feldsalat
- 2 store håndfulde
frisk baby spinat
- 150 g
feta
- 2 pk
friske hindbær
- 1 håndfuld
saltede mandler, grofthakket
- 1 portion hindbær dressing – klik her
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Bland feldsalat og baby spinat og anret det i en stor salat skål.
- Bræk stykker af fetaen, og fordel den mellem salatbladene.
- Top med friske hindbær, grofthakkede saltede mandler og dryp dressingen over.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
