Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis
Opskrift på peach melba dessert, - grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis.
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Frisk og lækker sommerdessert med grillet fersken, vanilje is og hindbærcoulis, – en skøn smag af peach melba, sol og sommer.
Den her dessert kommer vi til at lave sommeren igennem, – den smager simpelthen vidunderligt og så er den super nem at lave. Du kan bruge både ferskener og nektariner, – hvad du lige kan få fat i.
Du kan ligeledes købe en god vaniljeis, eller kastet dig ud i en lækker hjemmelavet vaniljeis.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

Opskrift på peach melba dessert, – grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 7 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal6 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 6

    ferskner eller nektariner

  • 1 l

    vaniljeis, – prøv denne hjemmelavede vaniljeis

  • Lidt smeltet smør eller smagsneutral olie

Hindbærcoulis

  • 200 g

    hindbær, – friske eller frost

  • 50 g

    sukker eller flormelis

  • 1/2 tsk

    vaniljesukker)

  • 2 spsk

    citronsaft

Sådan gør du

Hindbærcoulis

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med en smule af sukkeret.
  • Hæld hindbær, sukker, citron, vanilje og vaniljestangen i en gryde, kog op og lad lad saucen småkoge ved middel varme i 5-8 min., – hindbærrene skal være helt purerede.
  • Sig massen igennem en finmasket si, – mas gerne lidt med en ske så du får så meget med som muligt, dog uden af presse bærrene igennem sigten.
  • Lad hindbærsaucen blive helt kold inden den serveres.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis

  • Del fersknerne på midten og fjern stenene.
  • Pensl skærefladen med smeltet smør eller smagsneutral olie, og grill dem ved god høj varme i ca. 5-7 min. på skærefladen.
  • Anret fersknerne i små dessertglas, på en tallerken eller lignende, top med kugler af vaniljeis og hindbærcoulis.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis - Opskrift på grillet dessert
Grillet fersken med vaniljeis og hindbærcoulis – Opskrift på grillet dessert

Kommentarer

  1. Lenette

    Hej!
    Hvor varme skal/må fersknerne være ved servering?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)