
Frisk og lækker græsk inspireret bulgursalat, – simpel men med masser af smag og fylde.
Server den som tilbehør til grill, til en langtidsstegt lammekølle, græske kødboller til en gang gyros.

Græsk bulgursalat
Ingredienser
Græsk bulgursalat
- 1 1/2 dl
bulgur (ukogt mål)
- 2
tomater, uden kerner - skåret i små tern
- 1 stor håndfuld
bredbladet persille, finthakket
- 1
rød snackpeber eller peberfrugt, skåret i små tern
- 1
lille rødløg, finthakket
-
1/4 agurk, skåret i små tern
- 100 g
feta
Marinade
- 1/2 dl
olivenolie
- 3 spsk
citronsaft
- 1 1/2 tsk oregano
- 2 fed
hvidløg, presset eller revet
- 1/2
rød chili, uden kerner, finthakket
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Kog bulgur som anvist på pakken, skyl derefter i rigeligt koldt vand og lad den dræne i en sigte.
- Hæld bulguren i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser til salaten, og smuldr fetaen heri.
- Bland ingredienserne til marinaden, smag til med salt og peber, og vend den i salaten.
- Sæt salaten på køl, og lad den gerne trække et par timer inden servering.

Super nemt og lækkert
Hej Morten
Det er jeg så glad for du synes, – tusind tak for din besked 🙂
Rigtig dejlig dag.
De bedste hilsner
Dianna
Hej Dianna
Tak for en god opskrift 🙂 den bragte glæde på mit job.
Rigtig god weekend.
BH Jonna
Hej Jonna
Det er jeg så glad for at høre, tak fordi du deler det med mig:)
Rigtig god weekend:)
Kh Dianna
Er det frisk oregano der skal i marinaden?
Hej Maria
Kan se den havde lavet en fejl i opsætningen, – det er 1 1/2 tsk tørret oregano:)
Dbh Dianna
Hej Dianna – tak for svar 🙂
Hej Dianna – tak for svar 🙂