Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat

Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet
Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat
Opskrift på fyldt kyllingefilet med mozzarella, krydret pølse og spinat, - nemt, saftigt og super lækkert.
4.80 fra 20 stemmer

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Lækre fyldte kyllingefileter med mozzarella, salsiccia og spinat, – super saftige og mega nemme at lave. Fyldt kyllingefilet kan serveres med alverdens tilbehør, – en god pastasalat, knuste kartofler, kogte ris eller pasta, præcis hvad du foretrækker.
Kan du ikke få fat i salsiccia, kan du bruge en anden krydret pølse som fyld i dine fyldte kylling bryster, – chorizo eller lignende gør det super. Hvis du kan lide lam kan merguez også anbefales.
Jeg steger først kyllingebrysterne af på panden, kun for lige at brune dem, – det synes jeg giver kyllingen en bedre smag. Du kan også vælge at smide dem direkte i ovnen med fyld, uden at stege dem af først, – så kan du evt. give dem en hurtig gang grill til sidst for at give dem lidt farve.

Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat

Opskrift på fyldt kyllingefilet med mozzarella, krydret pølse og spinat, – nemt, saftigt og super lækkert.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.80 fra 20 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal4 personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 200 g salsiccia
  • 1-2 friske mozzarellaer
  • 2 håndfulde spinat
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. persille til toppen

Få Gourministeriets app – uden reklamer.

Hent den nu i App Store eller Google Play. Læs mere her

Sådan gør du

  • Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
  • Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.
  • Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, så de får en dyb lomme til fyld.
  • Skær mozzarellaerne i skiver og læg skiverne ind i lommerne på kyllingebrysterne.
  • Mas derefter kødet ud af dine salsiccia pølser, og læg det ind ovenpå osten og slut af med en lille håndfuld spinat. *Hvis du ønsker det, kan du sagtens stege fyldet fra pølserne af i en smule olie først, – men det er ikke nødvendigt. Det hele når fint at blive tilberedt.
    De skal ikke kunne lukkes, – så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
  • Læg dem tilbage i panden, eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, – og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter – alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet
Bagt fyldt kyllingebryst – Opskrift på fyldt kyllingefilet

Kommentarer

  1. Wilbur

    5 stars
    Fantastisk! Intet mindre.
    Kh Wilbur & Co

  2. 5 stars
    Mums, mums og mere mums❤️

  3. Jytte Frederiksen

    5 stars
    Dejlig ret….vil blive glad for nogle tilbehør forslag

    • Hej Jytte

      Tak for din dejlige besked:)
      Jamen den er ret alsidig og kan serveres med f.eks. stegte kartofler og en frisk salat, med tomatsalat, med pasta og en frisk eller krydret tomatsauce 🙂
      Masser af muligheder:)

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)