Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat
Opskrift på fyldt kyllingefilet med mozzarella, krydret pølse og spinat, - nemt, saftigt og super lækkert.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
4kyllingebryster
200gsalsiccia (ferske) eller anden krydret pølse
1-2friske mozzarellaer
2håndfuldespinat
Salt og peber
Olie
Evt. persille til toppen
Sådan gør du
Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.
Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, så de får en dyb lomme til fyld.
Skær mozzarellaerne i skiver og læg skiverne ind i lommerne på kyllingebrysterne.
Mas derefter kødet ud af dine salsiccia pølser, og læg det ind ovenpå osten og slut af med en lille håndfuld spinat. *Hvis du ønsker det, kan du sagtens stege fyldet fra pølserne af i en smule olie først, - men det er ikke nødvendigt. Det hele når fint at blive tilberedt.De skal ikke kunne lukkes, - så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
Læg dem tilbage i panden, eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, - og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter - alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.