Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat

Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat
Opskrift på fyldt kyllingefilet med mozzarella, krydret pølse og spinat, - nemt, saftigt og super lækkert.
Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet

Lækre bagte kyllingefileter fyldt med mozzarella, salsiccia og spinat, – super saftige og mega nemme at lave. De kan serveres med alverdens tilbehør, – en god pastasalat, knuste kartofler, kogte ris eller pasta, præcis hvad du foretrækker.
Kan du ikke få fat i salsiccia,kan du fylde dem med en anden krydret pølse, – chorizo eller lignende. Hvis du kan lide lam kan merguez også bruges.
Jeg steger kyllingebrysterne af på panden først, kun for lige at brune dem, – det synes jeg giver kyllingen en bedre smag. Du kan også vælge at smide dem direkte i ovnen med fyld, uden at stege dem af først, – så kan du evt. give dem en hurtig gang grill til sidst for at give dem lidt farve.

Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet

Fyldt kyllingebryst med mozzarella, salsiccia og spinat

Opskrift på fyldt kyllingefilet med mozzarella, krydret pølse og spinat, – nemt, saftigt og super lækkert.
4.93 fra 14 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 200 g salsiccia (ferske) eller anden krydret pølse
  • 1-2 friske mozzarellaer
  • 2 håndfulde spinat
  • Salt og peber
  • Olie
  • Evt. persille til toppen

Sådan gør du

  • Rens og krydr kyllingebrysterne med salt og peber.
  • Varm en smule olie op på en pande, og steg lyn hurtigt kyllingebrysterne af på begge sider. De skal kun lige brune, ikke tilberede.
  • Tag kyllinge brysterne af panden, læg dem på et spækbræt, og læg et dybt snit i hver, så de får en dyb lomme til fyld.
  • Skær mozzarellaerne i skiver og læg skiverne ind i lommerne på kyllingebrysterne.
  • Mas derefter kødet ud af dine salsiccia pølser, og læg det ind ovenpå osten og slut af med en lille håndfuld spinat. *Hvis du ønsker det, kan du sagtens stege fyldet fra pølserne af i en smule olie først, – men det er ikke nødvendigt. Det hele når fint at blive tilberedt.
    De skal ikke kunne lukkes, – så fyld dem godt op, jo mere jo bedre.
  • Læg dem tilbage i panden, eller i et ovnfast fad smurt med lidt olie, – og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 25-30 minutter – alt efter størrelsen på kyllingebrysterne.
Bagt fyldt kyllingebryst - Opskrift på fyldt kyllingefilet
Bagt fyldt kyllingebryst – Opskrift på fyldt kyllingefilet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse