Drømmekage - Opskrift på den bedste drømmekage med appelsin

Drømmekage med appelsin

Klassisk drømmekage med den lækreste appelsin topping.
Denne her drømmekage smager simpelthen fantastisk, – lækker svampet kage og det skønneste fyld på toppen med et strejf af appelsin.
Den smager vidunderligt, frisk og lækkert, – hele familiens favoritkage.

Drømmekage med appelsintopping

By Dianna Brinch Personer: 12
Tid: 45 min.

Opskrift på den lækreste drømmekage med skøn topping med et strejf af appelsin.
Denne opskrift passer til ca. 12 personer og giver til et ovnfast fad på ca. 28x28 cm.

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • 275 g hvedemel
  • 2 dl sødmælk
  • 4 æg
  • 75 g smør
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 1/2 tsk vaniljesukker
  • Topping
  • 175 g kokosmel
  • 150 g smør
  • 1 dl piskefløde
  • 250 g brunfarin
  • 1 1/2 appelsin, fintrevet skal heraf

Fremgangsmåde

1

Lun mælken og smelt smørret heri, sørg for at det ikke bliver for varmt.

2

Pisk æg og sukker til en luftig masse.

3

Bland de tørre ingredienser og vend halvdel i æggemassen, - undlad at piske.

4

Tilsæt halvdelen af blandingen med mælk og smør, og vend det ligeledes forsigtigt i massen.

5

Tilsæt anden halvdel af de tørre ingredienser og vend det forsigtigt i massen efterfulgt af den sidste halvdel smør og mælke blanding, - sørg for at vende det godt rundt.

6

Beklæd et ovnfast fad eller lignende med bagepapir, - jeg bruger et porcelæns fad på ca. 28x28 med god høj kant, - kagen hæver næsten til det dobbelte + topping.

7

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200 grader (almindelig ovn) i ca. 25 min.

8

Bland i mellemtiden alle ingredienserne til toppingen i en gryde, kog det op og rør det grundigt sammen.

9

Smør toppingen på kagen og bag den i yderligere 8 min. ved 200 grader.

10

Lad kagen køle af inden den løftes ud af fadet.

Drømmekage - Opskrift på den bedste drømmekage med appelsin
Den bedste drømmekage.
Drømmekage - Opskrift på den bedste drømmekage med appelsin
Skøn drømmekage med den lækreste orange toppoing.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.