Hjemmelavede pølsebrød
Opskrift på de lækreste hjemmebagte pølsebrød, - bløde og saftige.Denne opskrift giver 12 pølsebrød.

Lækre store hjemmebagte pølsebrød.
De her pølsebrød smager afsindig godt, og har man først smagt dem, så bliver det altså svært at gå ned i supermarkedet og købe en pakke der på nogen måde kan måle sig med disse.
De er super nemme at bage, og resultatet er fantastisk, – lækre store bløde pølsebrød med en skøn smag.

Hjemmelavede pølsebrød
Opskrift på de lækreste hjemmebagte pølsebrød, – bløde og saftige.Denne opskrift giver 12 pølsebrød.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 25 g
gær
- 3 1/2 dl lun mælk
- 1 tsk sukker
- 1
æg
- 600 g
hvedemel
- 50 g
smør, smeltet og afkølet
- 1 tsk
salt
- Sammenpisket æg til pensling
-
Evt. sesam til toppen
Sådan gør du
- Opløs gæren i mælken, og tilsæt sukker og æg.
- Bland mel og salt, og tilsæt det lidt ad gangen, til alt melet er æltet ind i dejen.
- Tilsæt smørret i små klumper, og ælt dejen, gerne på maskine, til den slipper kanterne. Lad dejen hæve et lunt sted, tildækket med film og et klæde, i ca. 1 time.
- Del dejen i 12 lige store stykker på ca. 85 g/stk.
- Form dejen til aflange boller, skub dem sammen med håndfladerne, så du får en lang pølse, og mas dem derefter let flade.Lad dem efterhæve under et klæde i ca. 30 minutter.
- Pensl pølsebrødene med sammenpisket æg, og bag dem i en forvarmet ovn ved 215 grader, almindelig ovn, i ca. 10 minutter.Lad dem køle let af på en rist, inden du samler dine hotdogs.

Pingback: Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo
Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog