Hjemmelavede pølsebrød - Opskrift på lækre bløde hotdog brød

De bedste pølsebrød

Hjemmelavede pølsebrød
Opskrift på de lækreste hjemmebagte pølsebrød, - bløde og saftige.
Denne opskrift giver 12 pølsebrød.
Hjemmelavede pølsebrød - Opskrift på lækre bløde hotdog brød

Lækre store hjemmebagte pølsebrød.
De her pølsebrød smager afsindig godt, og har man først smagt dem, så bliver det altså svært at gå ned i supermarkedet og købe en pakke der på nogen måde kan måle sig med disse.
De er super nemme at bage, og resultatet er fantastisk, – lækre store bløde pølsebrød med en skøn smag.

Hjemmelavede pølsebrød - Opskrift på lækre bløde hotdog brød

Hjemmelavede pølsebrød

Opskrift på de lækreste hjemmebagte pølsebrød, – bløde og saftige.
Denne opskrift giver 12 pølsebrød.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.93 fra 13 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Nøgleord: Pølsebrød
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Ændre antal6 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 25 g

    gær

  • 3 1/2 dl lun mælk
  • 1 tsk sukker
  • 1

    æg

  • 600 g

    hvedemel

  • 50 g

    smør, smeltet og afkølet

  • 1 tsk

    salt

  • Sammenpisket æg til pensling
  • Evt. sesam til toppen

Sådan gør du

  • Opløs gæren i mælken, og tilsæt sukker og æg.
  • Bland mel og salt, og tilsæt det lidt ad gangen, til alt melet er æltet ind i dejen.
  • Tilsæt smørret i små klumper, og ælt dejen, gerne på maskine, til den slipper kanterne. 
    Lad dejen hæve et lunt sted, tildækket med film og et klæde, i ca. 1 time.
  • Del dejen i 12 lige store stykker på ca. 85 g/stk.
  • Form dejen til aflange boller, skub dem sammen med håndfladerne, så du får en lang pølse, og mas dem derefter let flade.
    Lad dem efterhæve under et klæde i ca. 30 minutter.
  • Pensl pølsebrødene med sammenpisket æg, og bag dem i en forvarmet ovn ved 215 grader, almindelig ovn, i ca. 10 minutter.
    Lad dem køle let af på en rist, inden du samler dine hotdogs.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Hjemmelavede pølsebrød - Opskrift på lækre bløde hotdog brød
Lækre store, bløde og saftige pølsebrød.

Kommentarer

  1. Pingback: Gourmet hotdog - Opskrift med kål og røget mayo

  2. Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

  3. Jannie

    5 stars
    Smeltet smør skal tilsættes i små klumper.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)