
Lækker cremet avocadodressing med et strejf af cayennepeber, – perfekt som dressing til salater, i pitabrød, wraps mv. Den går også perfekt som dip til sprøde nachos hvis man ønsker at prøve noget andet end den klassiske guacamole, eller til lækre sprøde vegetarfrikadeller.
Denne dressing er super hurtig at bikse sammen, og holder sig fint uden at miste farven i en lufttæt beholder på køl, – på 2. dagen var den stadig fin grøn herhjemme.

Cremet avocadodressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
modne avocadoer
- 1 dl
creme fraiche 18%
- 1/2 citron, saften heraf
- 2 spsk
mild olivenolie
- 1/2 tsk cayennepeber, - smag selv til
- Evt. 1 håndfuld spinat
- Vand
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær avocadoerne i store tern og put dem i en blender/mini hakker sammen med 1/4 tsk cayennepeber, creme fraiche, citron og olivenolie, og blend til avocadodressingen er helt glat.*Er avocadoerne meget lyse i farven tilsætter jeg en håndfuld frisk spinat for at gøre avocadodressingen flot grøn. Spinaten smages ikke.
- Juster evt. konsistensen med vand, tilsæt kun lidt ad gangen. 'Bruger du f.eks. en creme fraiche med lavere fedt indhold kan den godt gøre dressingen tyndere, og derfor er det ikke sikkert at der skal så meget til.
- Smag til med salt og peber og evt. mere cayenne.
Pingback: Mexicansk salat bowl - Opskrift på mexicansk salat