Creme fraiche dressing
Opskrift på nem og lækker creme fraiche dressing.

Skøn opskrift på klassisk creme fraiche dressing med masser af purløg. Den er super nem at lave, og smager bare virkelig godt, enkelt og cremet.
Brug den til alle former for grillet kød, grøntsager eller i et pitabrød, – den passer til nærmest alt.

Creme fraiche dressing
Opskrift på nem og lækker creme fraiche dressing.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl
creme fraiche
- 1/2 dl
mayonnaise
- 1 bdt purløg, finthakket
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk løgpulver
- 1 nip
sukker
-
Salt og peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rør ingredienserne godt sammen, og smag til med salt og peber.
- Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.Creme fraiche dressing holder sig fint 4-5 dage på køl, – hvis alle ingredienserne er friske.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 140 kcal
Protein (g) : 1g
Fedt (g) : 14g
Kulhydrat (g) : 3 g
Mættede fedtsyrer : 6 g
Sukkerarter : 2 g
Salt : 112 mg

Pingback: Kyllinge gyros i pita - Opskrift på græsk gyros
Pingback: Hjemmelavet durum med kyllinge kebab - Hjemmelavet shawarma
Opskriften er god, men det er som om der mangler noget.
Jeg kan ikke lige sætte min finger på det..
Men den er fantastisk på nybagt pizza på grillen..
Hvor lang tid kan dressingen holde sig, hvis den kommer i et glas med lufttæt skruelåg..
Hej Mads
Jeg har faktisk lige opdateret opskrift med et enkelt ingrediens, som jeg synes giver dressingen det sidste pift – nemlig løgpulver.
Prøv det næste gang, det giver en godt dybde til smagen 🙂
Dbh Dianna
Prøv med en smugle friskrevet ingefær 🙂
Hej Martine
Uhhh det må jeg prøve næste gang, tak 🙂
Kh Dianna
Omg