
Nem og lækker falafel bowl med masser af friske og sprøde grøntsager, hjemmelavede krydrede falafler og en frisk kold creme fraiche dressing.
Jeg elsker måltidssalater, – det kansende, de smukke farver, friskheden og ikke mindst masser af god dressing ovenpå.
Det kan spises både til frokost og aftensmad, og den er ligeledes perfekt til madpakken.
Falaflerne kan du nemt lave selv, – de egner sig perfekt til en tur i fryseren hvor du kan tage op efter behov. Men du kan naturligvis også købe en pakke færdiglavede i supermarkedet.

Buddha bowl med falafler og grøntsager
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8-10 falafler
- 80 g feldsalat
- 2 gulerødder
- 2 dl edamamebønner, optøede
- 10 cherrytomater
- 1 avocado
- 1/4 agurk
- 1/2 rødløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1/2 portion creme fraiche dressing eller anden dressing
- Evt. et drys sesam, salt og peber
Sådan gør du
- Lun falaflerne i 5-8 minutter ved 200 grader. De kan også sagtens spises kolde, men de smager bedst når de lige er lunet.
- Snit grøntsagerne, – skær agurken i skiver, halver tomaterne, snit løget i halve ringe, shave gulerødderne med en kartoffelskræller og skær avocadoen i skiver.
- Anret feldsalaten i bunden af 2 skåle og drys med bredbladet persille. Den kan entes hakkes eller lægges ved i små stilke.
- Top salaten med de forskellige grøntsager, de lune falafler og dryp med dressingen.
- Server straks, – og gerne med ekstra dressing ved siden af.

Det ser lækkert ud 🙂
Hej Kometen
Det er jeg super glad for du synes, – du må prøve at lave den en dag;-)
Kh Dianna
Det var meget lækkert!
Hej Edel
Så dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna