Bøfsandwich - Opskrift på klassisk bøfsandwich med brunsauce

Bøfsandwich med spejlæg, bløde løg og brun sauce

Bøfsandwich med bløde løg og brun sauce
Opskrift på en klassisk bøfsandwich med spejlæg, bløde løg og brun sauce
Bøfsandwich - Opskrift på klassisk bøfsandwich med brunsauce

Bestemt ikke en af de smukkeste retter man kan opdrive, men hold nu op hvor sådan en bøfsandwich med spejlæg, masser af bløde løg og en god brun sauce bare kan et eller andet.
Man kan servere den med den slag tilbehør man ønsker, – rødbeder, syltede agurker, ristede løg eller hvad man foretrækker, – vi gjorde det helt enkelt og serverede den med en smule ketchup, syltede agurker og så ellers en masse smørstegte bløde løg i hjemmebagt brioche bolle.

Bøfsandwich - Opskrift på klassisk bøfsandwich med brunsauce

Bøfsandwich med bløde løg og brun sauce

Opskrift på en klassisk bøfsandwich med spejlæg, bløde løg og brun sauce
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød

  • 5

    store løg, skåret I strimler

  • 2 tsk

    sukker

  • 100 g

    smør

  • 3 1/2 dl

    oksebouillon

  • 1/4 piskefløde
  • Olivenolie

  • Kulør

  • 4

    spejlæg, - prøv at tilberede som vi tilbereder vores, så får du altid perfekte spejlæg

  • 4

    lune burgerboller, - prøv vores opskrift på lækre brioche burgerboller

  • Tilbehør, - f.eks. ketchup, syltede agurker, rødbeder eller hvad man foretrækker

Sådan gør du

  • Form 4 lige store bøffer, krydr med salt og peber, og lad dem hvile på spækbrættet 10-15 minutter.

Bløde løg

  • Smelt 60 g smør i en lille gryde og tilsæt løg, - og lad dem stege ved middel varme til de er flotte gyldne. Tilsæt 2 tsk sukker og lad løgene brune færdige ved svag varme, til de skal serveres.

Hakkebøf

  • Varm lidt olivenolie og de sidste 40 g smør op på en pande, og steg hakkebøfferne til de er tilberedt efter ønsket kernetemperatur, vi kan godt lide de er flotte rosa herhjemme. Lad bøfferne hvile på et spækbræt inden servering, gerne 10 minutter, og gem panden til saucen.
  • Hæld løgene i en sigte og lad dem dryppe af, - gem smørret til at hælde i saucen.

Saucen

  • Hæld oksebouillon på panden fra hakkebøfferne og kog hurtigt op.
  • Tilsæt piskefløden og smørret fra løgene, og kog igennem ved god varme til saucen tykner. Smag til med salt og peber.
  • Server din bøfsandwich som ønsket og hæld sauce ud over top bollen lige inden servering.
Bøfsandwich med bløde løg og brun sauce
Bøfsandwich med bløde løg og brun sauce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*