
Bacon tilberedt i ovn, – nemt og uden alt svineriet på kogepladen.
Perfekt sprød bacon tilberedt i ovn, – den nemmeste måde at tilberede bacon på. Baconen krøller ikke, du slipper for en køkken fyldt med fedt stænk og resultatet er perfekt sprød bacon hver gang.
Om din bacon skal serveres til morgenmaden, i en sandwich eller til en æggekage, så findes der ikke en nemmere måde end at tilberede det i ovnen.
Jeg steger aldrig bacon på panden mere, med mindre det er i tern og skal brugs til brændende kærlighed, en gryderet eller i en pastasauce.
Jeg foretrækker at købe bacon der er skåret, – gerne i ekstra tykke skiver. Det giver en lækkert sprød resultat, uden din bacon bliver udpint og kedelig.

Bacon i ovn – Perfekt sprød bacon tilberedt i ovn
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 gram bacon
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Læg bacon skiverne på et stykke bagepapir på en bageplade.*Det gør ikke noget hvis de rammer hinanden en smule, – baconen svinder ind under tilberedning.
- Steg baconen i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig ovn, – i ca. 14 minutter, – eller til den er gylden og sprød.
- Lad baconen suge på lidt køkkenrulle inden serevring.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.

Hej Diana
Jeg laver altid bacon i ovnen. Dog lægger jeg et stykke bagepapir ovenpå baconskiverne. Så undgår du, at det sviner ovnen til.
Hej Janie
Det må jeg prøve næste gang 🙂
Kh Dianna