Æggesalat- Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat

Æggesalat
Opskrift på nem og enkel æggesalat - Hjemmelavet æggesalat
Æggesalat- Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Hjemmelavet æggesalat, – nem, enkel og super lækker opskrift på hjemmelavet æggesalat.
Denne her lækre proteinrige pålægssalat smager helt vidunderligt, – den er perfekt i en frokost sandwich, på en skive rugbrød eller det kolde bord. Herhjemme er æggesalat altid at finde på menuen til julefrokosten, påskefrokost bordet og pinse.
Det tager 5 minutter at røre en æggesalat sammen, – hvis du ligger inde med kogte æg selvfølgelig. Hvis ikke, – ja så skal du lige koge æggene først, lade dem køle af og så kan æggesalaten bikses sammen.
Uanset hvad, tager det altså ikke mange øjeblikke, – og så har du en lækker cremet og mættende pålægssalat med æg og karry der smager fantastisk.

Æggesalat- Opskrift på nem æggesalat - Hjemmelavet æggesalat

Æggesalat

Opskrift på nem og enkel æggesalat – Hjemmelavet æggesalat
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.66 fra 26 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Danskmad, Frokost, Hurtig mad, Madpakke, Nem mad, Pålægssalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

  • 8 hårdkogte æg
  • 3 spsk

    mayonnaise, – jeg bruger Hellmanns

  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk purløg, finthakket
  • 1 tsk

    god karry

  • 1/2 tsk

    gurkemeje

  • Salt og peber

  • Karse, purløg eller forårsløg til toppen

Sådan gør du

  • Hak de hårdkogte æg groft. Brug evt. en æggedeler, og del dem på to leder.
  • Rør creme fraiche og mayonnaise sammen, tilsæt karry, gurkemeje, purløg og de hakkede æg, og smag til med salt og peber.
  • Top æggesalaten med finthakket purløg, forårsløg eller karse.
    *Opbevar æggesalaten tildækket og på køl til den skal serveres.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Energi (KJ/kcal) : 241 kcal
Protein (g) : 13g
Fedt (g) : 20g
Kulhydrat (g) : 2 g
Mættede fedtsyrer : 5 g
Sukkerarter : 1 g
Salt : 198 mg

Kommentarer

  1. Theresa ebling

    Hvor lang tid kan den holde ?

    • Hej Theresa

      Hvis alle ingredienser er friske og du sørger for at pakke den tæt, så kan den sagtens holde sig i 4-5 dage:)

      Dbh Dianna

  2. 5 stars
    Kan man erstatte (eller undvære) gurkemeje?

  3. Hej Dianna,

    Tak for de skønne opskrifter.
    Kan man putte æggesalaten ovenpå de marineret sild til Påskefrokosten?

    Bh. Pia

    • Hej Pia

      Tusind tak for din besked, og tak fordi du følger med 🙂
      Det kan du sagtens gøre ja 🙂 Men prøv også at kigge på min opskrift “karrysalat med æbler” den er virkelig også god til silden 🙂

      Kh Dianna

  4. Helle Møller

    5 stars
    Den bedste og nemmeste æggesalat ever

  5. Magnus

    5 stars
    mega velsmagende

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)