Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage

Æggekage med kylling og mozzarella

Æggekage med kylling og mozzarella
Opskrift på æggekage med kylling, mozzarella og bacon.
Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage

Nem, lækker og hurtig æggekage der fungerer perfekt både morgen, middag og aften.
Æggekagen kan med fordel laves med rester af kylling fra dagen før, – og ellers tager det ikke mange øjeblik at koge/stege et kyllingebryst.
Server den med et skive groft rugbrød og lidt sprød salat ved siden af.

Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage

Æggekage med kylling og mozzarella

Opskrift på æggekage med kylling, mozzarella og bacon.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Æggemasse

  • 8

    æg

  • 1 dl

    mælk

  • 1 spsk

    maizena

  • 2 tsk

    bagepulver

  • Salt og peber

  • Lidt olie

Derudover

  • 1-2 tilberedte kyllingebryster skåret i skiver, kogt eller stegt (eller anden reste kylling)

  • 8 skiver

    bacon

  • 1

    bøffel mozzarella

  • 1 håndfuld

    ruccola

Sådan gør du

  • Varm en smule olie på en pande og steg baconen sprød. Læg baconen til side på lidt køkkenrulle og lad panden stå til æggemassen.
  • Pisk æggene sammen med mælk, maizena og bagepulver, og krydr med salt og peber.
  • Hæld æggemassen på den varme pande med bacon fedt, og lad den stå i 5 min ved middel varme.
  • Sæt panden i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig ovn, i ca. 20 min., - eller til massen er blevet fast.
  • Tag panden ud og top æggekagen med skiver af kylling og mozzarella revet i større stykker, og bag den videre i ca. 3-5 min.
  • Lad æggekagen hvile et øjeblik inden den toppes med masser af ruccola, bacon knækket i skiver og evt. sprød friséesalat.
Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage
Æggekage med kylling – Opskrift på nem og lækker æggekage
Æggekage med kylling - Opskrift på nem og lækker æggekage
Æggekage med kylling – Opskrift på nem og lækker æggekage

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*