
Den lækreste whiskeysauce, perfekt til en god steak og alverdens salgs tilbehør.
Intens og cremet, – præcis som en whiskeysauce skal være.

Whiskeysauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
whiskey (ikke røget)
- 100
gram smør
- 75 g
ketchup
- 75 g
tomatpuré
- 5 dl
piskefløde
- 1 spsk
god balsamico
- 2 spsk
rosmarin (tørret)
- 1 1/2 spsk
brun farin
-
Smag til med salt
- Evt.en håndfuld
frisk rosmarin, finthakket
Sådan gør du
- Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
- Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
- Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.


Whiskeysauce
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2 1/2 dl
whiskey (ikke røget)
- 100
gram smør
- 75 g
ketchup
- 75 g
tomatpuré
- 5 dl
piskefløde
- 1 spsk
god balsamico
- 2 spsk
rosmarin (tørret)
- 1 1/2 spsk
brun farin
-
Smag til med salt
- Evt.en håndfuld
frisk rosmarin, finthakket
Sådan gør du
- Smelt smørret sammen med ketchup, balsamico, tomatpure og rosmarin.
- Tilsæt whiskey og brun farin, og lad whiskeys koge lidt ind.
- Tilsæt piskeflødefløde og kog ind i ca 20 min., til den er tyk og cremet. Blend sidst saucen så den samler sig.
Det her er den bedste whiskeysovs! Har lavet den så mange gange og delt opskriften ud til rigtig mange!
Hej Ida
Åhhh tak altså, det er jeg så glad for at høre 🙂
Kh Dianna
Det her er den bedste whiskeysovs! Har lavet den så mange gange og delt opskriften ud til mange også!
Kan jeg lave den dagen i forvejen, og så bare opvarme den inden brug?
Hej Birgitte
Det kan du sagtens gøre ja:)
Kh Dianna