
Lækre krydrede og sprøde linsefrikadeller serveret i æggewrap. Et sund og mega lækkert måltid der kan laves på en små 45 min.
Linsefrikadellerne kan også serveres som tilbehør til forskellige salater, pitabrød og wraps. Vi bruger dem på samme måde som vi gør med falafler.

Linsefrikadeller i æggewrap
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Linsefrikadeller
- 3 dl
røde linser, forkogt som anvist på pakken og drænet godt for væde
- 2
gulerødder, groftrevet
- 1/2
squash uden kerner, groft revet
- 1
løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, finthakket
- 1 bdt
persille, finthakket
- 1 dl
havregryn
- 3 spsk
hvedemel
- 1
æg
- 2 spsk
sesam
- 2 spsk
sort sesam (kan undlades)
- 1 1/2 tsk
spidskommen
- 3/4 tsk
chilipulver
- 1 spsk
limesaft
- 1 tsk
salt
-
Friskkværnet peber
-
Rapsolie til stegning
Æggewraps
- 10
æg
-
Salt og hvid peber
-
Lidt sprayfedt eller olie til stegning
Tilbehør
- 1
lille spidskål, fintsnittet
- 1 bdt
persille, finthakket
- 2 spsk
sort sesam
- 10 g
feta, smuldret
-
Evt. dressing eller chili mayo
Sådan gør du
Linsefrikadeller
- Bland alle ingredienserne til linsefrikadellerne og lad farsen hvile et øjeblik.
- Varm en god sjat rapsolie op på en pande, og form frikadeller af farsen ved hjælp af en ske og steg dem gyldne og sprøde på begge sider. Bemærk at farsen godt må være lidt våd så frikadellerne ikke bliver tørre.
Æggewraps
- Pisk æggene godt sammen og krydr med salt og peber.
- Varm lidt sprayfedt eller olie op på en pande og bag dine æggewrap's på den ene side til de er "gennembagt". Man kan også vende dem hvis man ønsker dem "stegt" på begge sider.
Tilbehør
- Bland fintsnittet spidskål med sort sesam og masser af persille.
- Top din æggewrap med linsefrikadeller, kålblandingen og feta og server straks.

Pingback: Linsefrikadeller - Opskrift på de bedste linsefrikadeller