Syltede nødder med Cointreau og kanel
Opskrift på lækre syltede nødder med Cointreau og kanel.
 De her syltede nødder smager fuldstændig fantastisk til et godt ostebord, – jeg vil faktisk sige at de er et must på ethvert ostebord. 
De kan holde sig flere uger på køl, men får yderst sjældent lov til at stå så længe herhjemme.

Syltede nødder med Cointreau og kanel
Opskrift på lækre syltede nødder med Cointreau og kanel.
		
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antal Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
      
		
		
	Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g blandede nødder – jeg bruger ristede hasselnødder, usaltede pistacienødder, valnødder og mandler
 - 2 1/2 dl mørk sirup
 - 1 dl cointreau
 - 1  
appelsin, saften heraf
 - 2 tsk  
kanel
 - 3  
kanelstænger
 
Sådan gør du
- Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
 - Hæld nødder, sirup, Cointreau, appelsinsaft, kanel og kanelstænger i en gryde og kog op.
 - Lad det små koge i 8-10 min og hæld derfefter på et glas.
 - Opbevar nødderne på køl og tag dem gerne ud 1/2 times tid inden servering.
 
Noter
Brug dine syltede nødder til din ostemad om morgenen, – det kan varmt anbefales.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.


        