
De her syltede nødder smager fuldstændig fantastisk til et godt ostebord, – jeg vil faktisk sige at de er et must på ethvert ostebord.
De kan holde sig flere uger på køl, men får yderst sjældent lov til at stå så længe herhjemme.

Syltede nødder med Cointreau og kanel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 250 g
blandede nødder, - jeg har brugt ristede hasselnødder, usaltede pistacienødder, valnødder og mandler
- 2 1/2 dl
mørk sirup (f.eks. halv almindelig mørk sirup og halv agave)
- 1 dl
Cointreau
- 1
appelsin, saften heraf
- 2 tsk
kanel
- 3
kanelstænger
Sådan gør du
- Skyld nødderne i kogende vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
- Hæld nødder, sirup, Cointreau, appelsinsaft, kanel og kanelstænger i en gryde og kog op.
- Lad det små koge i 8-10 min og hæld derfefter på et glas.
- Opbevar nødderne på køl og tag dem gerne ud 1/2 times tid inden servering.
Noter
