
Sund og lækker snack, sommerdessert eller endda morgenmad. Nicecream med hindbær og banan, – nemt og vanvittig lækkert. At lave sådan en omgang her tager ikke meget mere end 10 min., – og så smager den altså bare sindsygt godt. En god blender skal der til for at blende de frosne frugter, – men så er der også serveret på ingen tid. Server med friske bær og evt. müsli eller lignede hvis det er til morgenmad.

Hindbær nicecream
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 180 g frosne hindbær
- 2-3 frosne bananer, – ca. 250 g
- 1 dl græsk yoghurt
- 1 bk friske hindbær
- Evt. kakao nibs eller lignende
Sådan gør du
- Tag bananer og hindbær ud af fryseren 5 min. før de skal blendes. Bananer skal skæres i grove stykker, – så blendes de nemmere. Husk at man altid anbefaler at give frosne bær et opkog, hvis de ikke er fra egen have. Gøres det, skal bærrene herefter køle helt af og fryses et par timer. Så får du en god konsistens på din nicecream.
- Hæld de frosne bananer og hindbær i en blender sammen med yoghurten, og kør den til du har en lækker cremet ismassen.
- Hæld i to skåle, top med friske hindbær og server straks.
