
Nem og lækker lille appetizer eller let frokost mens den skønne kantarelsæson er over os.
Disse lækre bruschettas er er smurt med en lækker trøffel spread, toppet med smørstegte kantareller krydret med frisk timian, skiver af sommer trøffel og parmesan flager.

Bruschetta med smørstegte kantareller og trøffel
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 320 g
kantareller
- 80 g
smør
- 4
skriver lækkert rustikt brød
- 4 spsk
trøffel spread
- 1
sommertrøffel, skåret i skiver
-
Masser af frisk timian
-
Parmesan flager til toppen
-
Peber
Sådan gør du
- Børst kantarellerne rene med en blød børste.
- Smelt smørret på en varm pande, tilsæt masser af frisk timian og steg kantarellerne ved høj varme, til de er gyldne og lækre.
- Tag kantarellerne af og steg på samme pande brødskiverne til de er sprøde og gyldne.
- Lad brødskiverne køle af inden de smøres med trøffel spread.
- Top med kantareller, skiver af sommertrøffel og parmesan, og krydr med peber.
- Pynt. evt. med frisk timian og rød syre.
