
Tortilla pizza, – en genial opfindelse når det skal være nemt og hurtigt, men stadig smage møg lækkert.
Denne omgang tortillas pizza er toppet med friske tomater, mozzarella, pesto og frisk basilikum, – enkelt og godt.
De smager drøn lækkert, og du kan med fordel servere dem med en god håndfuld rucolasalat på toppen.
Jeg plejer at beregne 2 små pr person, eller 1 stor – nogle kan måske spise lidt mere, men du kan også servere med en skål salat eller lignende ved siden af.
Jeg har flere lækre varianter på bloggen, – kom til opskrifterne via dette link:
Gourministeriets tortilla pizza opskrifter – klik her.

Tortilla pizza med tomat, mozzarella og pesto – Caprese tortilla pizza
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 8 små tortillas – eller 4 store
- 1 1/2 dl pizzasauce – prøv denne opskrift – klik her
- 2 friske mozzarella – drænet godt for væde
- 6 spsk grøn pesto – klik her for opskrift
- 2 friske tomater, skåret i skiver
- Frisk basilikum
- Friskkværnet peber og tørret basilikum
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Smør tortillapandekagerne med pizzasauce og fordel ost og de friske tomater på bundene.
- Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader almindelig ovn, eller 180 grader varmluft, i ca. 12-14 minutter. Bager du 2 bageplader ad gangen, skal du naturligvis bruge varmluft, – og jeg vil ligeledes anbefale at bytte rundt på bagepladerne når pizzaerne er bagt lidt over halvvejs.Tortilla pizzaerne skal være gyldne og sprøde i kanten.
- Lad tortilla pizzaerne hvile et øjeblik, og top dem derefter med pesto og frisk basilikum. Krydr evt. med friskkværnet peber og en smule tørret basilikum.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
