Tomatsalat med spinat, pesto og mozzarella
Opskrift på nem og lækker tomatsalat med spinat, pesto og mozzarella.
En nem og hurtig tomatsalat med spinatblade, pesto og mozzarella, – toppet med ristede pinjekerner.
Den smager afsindig godt og tager ingen tid at lave. Server den gerne med denne lækre hjemmelavede pesto, eller køb en god pesto i et supermarked.

Tomatsalat med spinat, pesto og mozzarella
Opskrift på nem og lækker tomatsalat med spinat, pesto og mozzarella.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 300 g
cherry tomater
- 2 store håndfulde
spinat
- 2
friske mozzarella, drænet for væde
- 1 dl
pesto, – prøv f.eks. denne lækre ruccola/basilikums pesto
- 25 g
pinjekerner
-
Lidt olivenolie
-
Salt og peber
Sådan gør du
- Rist pinjekernerne på en tør pande til de er let brunede og lad dem køle af.
- Skær tomaterne i halve og riv/hak evt. spinaten hvis bladene er meget grove, – bland det godt sammen og anret det på en tallerken, på et fad eller lignende.
- Top med mozzarella der er revet i stykker, klatter af pesto og ristede pinjekerner.
- Dryp med en smule olivenolie og krydr med salt og peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer. Kun for Premium medlemmer.
