
Start dagen med et lækkert mættende måltid, – æg er altid en god ide. Denne egg pan er toppet med lækre baked beans, store chunky bacon stykker og friske forårsløg.
Det tager ingen tid at lave sådan en omgang, og ikke nok med at det smager fantastisk, så ser det jo også super lækkert ud.

Sund morgenmad - Spejlæg a la English Breaskfast
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
æg
- 1 dåse
baked beans
- 100 g
bacon, gerne et stykke
- 1
forårsløg, fintsnittet
- 2
stikle bredbladet persille, finthakket
-
Lidt olie
Sådan gør du
- Skær baconen ud i store chunks og steg dem sprøde i en smule olie på en pande.
- Varm bønnerne i en gryde.
- Lav dine spejlæg på en pande med en smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
- Top spejlæggene med baked beans, chunky bacon, fintsnittet forårsløg og persille, og server straks.
