Opskrift på en sund og lækker morgenmad, - spejlæg toppet med baked beans og sprød bacon
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
2
æg
1dåse
baked beans
100g
bacon, gerne et stykke
1
forårsløg, fintsnittet
2
stikle bredbladet persille, finthakket
Lidt olie
Sådan gør du
Skær baconen ud i store chunks og steg dem sprøde i en smule olie på en pande.
Varm bønnerne i en gryde.
Lav dine spejlæg på en pande med en smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
Top spejlæggene med baked beans, chunky bacon, fintsnittet forårsløg og persille, og server straks.