Stenbiderrogn med burrata
Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.

Lækker cremet burrata serveret med sæsonens stenbiderrogn, et strejf af peberrod, frisk karse og grillet brød. Den skønneste forårs forkælelse, der oven i købet er super nem at lave.
Min mand, Jes, er “gæste blogger” i dag, – for det er ham der har lavet denne herlighed. Han fik en ret lignende en dag vi var ude og spise, og her finder du hans version af den. Den smager ustyrlig godt, frisk og lækkert, og så er den jo simpelthen så smuk. Jeg siger tak for mad 🙂

Stenbiderrogn med burrata
Opskrift på stenbiderrogn med frisk burrata, en strejf af peberrod og grillet brød.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 100 g stenbiderrogn
- 2 små burrata – eller 1 stor (halveret)
- 1/2 lille skalotteløg, finthakket
- 1 spsk citronsaft
- 1/2 tsk fintrevet peberrod – måske en smule mere, smag selv til
- Frisk karse
- Friskkværnet peber og evt. en smule salt
- Ristet eller grillet brød
- Evt. rød syre til servering
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Vend stenbiderrogn med fintrevet peberrod, skalotteløg og citronsaft. Gør det forsigtigt så du ikke ødelægger æggene.Smag selv til i forhold til mængden af peberrod, – nogle er stærkere end andre. Jeg foretrækker at købe et stykke og selv rive det.
- Læg burrataerne i 2 tallerkener og åben dem forsigtigt. Bruger du en stor burrata halveres denne, og de lægges med den flydende side opad.
- Top med stenbirderrogn, frisk karse og krydr med friskkværnet peber.*Nogle gange er stenbiderrogn lidt salte i sig selv, så vurder selv om der er behov for en smule ekstra salt. Serveres der grillet brød med saltflager ved siden af, skal retten ikke krydres med salt.
- Server med grillet brød, – gerne smurt med lidt olie og drysset med en smule flagesalt.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.


Det ser så lækkert ud, og nu er stenbiderrognene jo på vej Så det må prøves
Hvor stor er hhv. en “lille” og en “stor” burrata? Dem i mit supermarked er på 125 gr.
Hej Anette
Åh ja, det er med at nyde sæsonen 🙂
Uhh, tror det er fordi jeg har haft købt ved ostehandleren, og der var de altså små 🙂
Men man kan egentlig bruge den størrelse man ønsker.
Jeg bruger oftest en hel Per person, simpelthen også fordi det tager sig flottest ud på tallerkenen 🙂
Kh Dianna