
Nem og simpel ret fra det italienske køkken, – gnocchi med brunet smør, salvie og hasselnødder.
De ganske få ingredienser gør det fantastisk sammen med de stegte gnocchi, – så meget smag og skøn volumen i hver enkelt mundfuld.
Gnocchi med salviesmør og hasselnødder kan serveres som en let forret, eller den kan serveres som til gehør til et stykke fisk, kylling, gris eller oksekød, – den passer til stort set alt.
Gnocchi kan du købe færdiglavet, på køl eller i vakuum på pastahyldene, – eller du kan lave den selv.

Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g gnocchi
- 150 g smør
- 4 kviste salvie, bladene heraf – en god håndfuld
- 5 fed hvidløg, knust
- 1 håndfuld hasselnødder, grofthakket
- 1 citron, fintrevet skal heraf
- 3 spsk olivenolie
- Salt og peber
- Evt. parmesan til servering
Sådan gør du
- Kog gnocchien som beskrevet på pakken, og dræn den derefter for væde.
- Varm olien på en pande ved god høj varme, og steg dine gnocchi til de er let gyldne, – ca. 5 minutter.Læg dem til side på en tallerken.
- På samme pande smeltes smørret, – tilsæt salvie og de knuste hvidløg, – og skru ned til middel varme. Lad det stege i 5 minutters tid, – det skal bruse godt omkring salvien og hvidløg, og smørret brune let.
- Tilsæt hasselnødderne, og steg videre i 5 minutter, – fortsat ved middel varme. Sørg for at smørret kun bruner let, ellers skru ned.
- Hæld dine gnocchi tilbage på panden, og vend det hele godt sammen.
- Krydr med salt og peber, frisk revet citronskal, – og server som en let forret, eller som tilbehør til et stykke kylling, fisk, gris eller bøf.Top evt. med revet parmesan.

Sikken en fantastisk ret. Jeg serverede den for en flok veninder til en italiensk aften med forskellige retter. De var vilde med den. Tusind tak for dine lækre opskrifter ❤️
Virklig lækker ret.
Tusind tak – det er jeg så glad for at høre 🙂
Kh Dianna