Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder - Opskrift på gnocchi med brunet smør

Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder

Nem og simpel ret fra det italienske køkken, – gnocchi med brunet smør, salvie og hasselnødder.
De ganske få ingredienser gør det fantastisk sammen med de stegte gnocchi, – så meget smag og skøn volumen i hver enkelt mundfuld.
Gnocchi med salviesmør og hasselnødder kan serveres som en let forret, eller den kan serveres som til gehør til et stykke fisk, kylling, gris eller oksekød, – den passer til stort set alt.
Gnocchi kan du købe færdiglavet, på køl eller i vakuum på pastahyldene, – eller du kan lave den selv.

Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder - Opskrift på gnocchi med brunet smør

Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder

Opskrift på lækre sprøde gnocchi med salviesmør og hasselnødder.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Forret, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g gnocchi
  • 150 g smør
  • 4 kviste salvie, bladene heraf – en god håndfuld
  • 5 fed hvidløg, knust
  • 1 håndfuld hasselnødder, grofthakket 
  • 1 citron, fintrevet skal heraf
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt. parmesan til servering

Sådan gør du

  • Kog gnocchien som beskrevet på pakken, og dræn den derefter for væde.
  • Varm olien på en pande ved god høj varme, og steg dine gnocchi til de er let gyldne, – ca. 5 minutter.
    Læg dem til side på en tallerken.
  • På samme pande smeltes smørret, – tilsæt salvie og de knuste hvidløg, – og skru ned til middel varme. Lad det stege i 5 minutters tid, – det skal bruse godt omkring salvien og hvidløg, og smørret brune let.
  • Tilsæt hasselnødderne, og steg videre i 5 minutter, – fortsat ved middel varme. Sørg for at smørret kun bruner let, ellers skru ned.
  • Hæld dine gnocchi tilbage på panden, og vend det hele godt sammen.
  • Krydr med salt og peber, frisk revet citronskal, – og server som en let forret, eller som tilbehør til et stykke kylling, fisk, gris eller bøf.
    Top evt. med revet parmesan.
Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder - Opskrift på gnocchi med brunet smør
Stegt gnocchi med salvie, smør og hasselnødder – Opskrift på gnocchi med brunet smør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)