Opskrift på lækre sprøde gnocchi med salviesmør og hasselnødder.
Ret Forret, Tilbehør
Køkken Italiensk
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
600ggnocchi
150gsmør
4kvistesalvie, bladene heraf – en god håndfuld
5fedhvidløg, knust
1håndfuldhasselnødder, grofthakket
1citron, fintrevet skal heraf
3spskolivenolie
Salt og peber
Evt. parmesan til servering
Sådan gør du
Kog gnocchien som beskrevet på pakken, og dræn den derefter for væde.
Varm olien på en pande ved god høj varme, og steg dine gnocchi til de er let gyldne, – ca. 5 minutter.Læg dem til side på en tallerken.
På samme pande smeltes smørret, – tilsæt salvie og de knuste hvidløg, – og skru ned til middel varme. Lad det stege i 5 minutters tid, – det skal bruse godt omkring salvien og hvidløg, og smørret brune let.
Tilsæt hasselnødderne, og steg videre i 5 minutter, – fortsat ved middel varme. Sørg for at smørret kun bruner let, ellers skru ned.
Hæld dine gnocchi tilbage på panden, og vend det hele godt sammen.
Krydr med salt og peber, frisk revet citronskal, - og server som en let forret, eller som tilbehør til et stykke kylling, fisk, gris eller bøf.Top evt. med revet parmesan.