
Lækker squash carpaccio toppet med pesto, parmesan og urter, – nemt, frisk og super smukt.
Inspiration til denne squash carpaccio fik jeg efter en tur i Barcelona. Vi var ude og spise på en lille hyggelig tapas restaurant. Den så ikke ud af meget udefra og egentlig heller ikke indefra, og det var nok ikke et sted vi havde besøgt, hvis ikke det havde fået så vanvittig gode anmeldelser på Trip Advisor.
Men jeg skal da lige love for de kunne lave tapas, – det var vanvittig lækkert og oplevelsen gav en masse inspiration med hjem. Top den gerne med en lækker hjemmelavet ruccola/basilikumspesto, – det går perfekt sammen.

Squash carpaccio med pesto og parmesan
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
squash
- 4 spsk
olivenolie
- 4 spsk
grøn pesto
- 2 spsk
citronsaft
- 1 tsk
citronskal, fintrevet
-
Salt og peber
-
Parmesan flager og krydderurter til topping
Sådan gør du
- Skær dine squash i ultra tynde skive, - brug gerne et mandolinjern.
- Anret i et tyndt lag på et par tallerkener, fade eller lignende.
- Bland olivenolien med citronsaft og citronskal og smag til med salt og peber.
- Dryp olie blandingen og pesto over det tynde lag squash og lad trække i 5 min.
- Pynt med flager af parmesan, syre, spislige blomster eller hvad årstiden byder på af krydderurter.
Noter

