
En virkelig nem og vanvittig lækker lille appetizer som altid ryger ind på en sikker 1. plads hos vores gæster.
Den er så nem at lave, kræver 4 ingredienser og smagen er bare virkelig fantastisk.
Første gang jeg hørte om bakskuld rynkede jeg lidt på næsen, – en tørret, saltet og røget issing lød umiddelbart ikke som noget der stod øverst på min liste over noget jeg havde behov for at smage, men jeg skal da lige love for at jeg var solgt med det samme jeg smagte det.
Prøv det, det er virkelig en fuldstændig fantastisk spise, – havets bacon 🙂

Sprødstegt bakskuld på smørstegt rugbrød
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 2
bakskuld, flået og fileteret
-
Klaret smør
- 3 skiver
lækkert rugbrød, - alt efter størrelse
-
Frisk dild, små kviste
Sådan gør du
- Steg bakskuld fileterne i rigeligt klaret smør, og lad dem derefter hvile på lidt kølkkenrulle.
- Steg ligeledes rugbrødet i lidt klaret smør, så det bliver sprødt og krydr med salt.
- Skær rugbrødet til, så det er helt dækket af bakskuld, det giver det flotteste resultat og top med lidt frisk dild.
