Sprød rosenkålssalat - Opskrift på æbler, pærer og hasselnødder

Sprød rosenkålssalat med æbler, pærer og ristede hasselnødder

Den her salat smager helt fantastisk, og så er den bare vanvittig nem at lave. Den er sprød og frisk og toppet med en enkelt og lækker marinade.

Sprød rosenkålssalat med æbler, pærer og ristede hasselnødder

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på den nem og mega lækker rosenkålssalat

Ingredienser

  • 20 rosenkål
  • 1 æble
  • 1 pære
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • Ristede hasselnødder, - find opskriften på ristede hasselnødder her
  • Tørrede tranebær

Fremgangsmåde

1

Bland olivenolie, citronsaft, honning og sennep og smag dressingen til med salt og peber.

2

Skyld rosenkålene grundigt og fjern de yderste grimme blade.

3

Skær det groveste stykke af bunden og fjern forsigtigt de største blade fra alle rodenkålene og læg dem til side.

4

Snit de små rosenkålshoveder fint.

5

Skyld æble og pære, og skær dem ud i tynde skiver.

6

Anret salaten i en stor tallerken, både fintsnittede rosenkål, og de hele blade.

7

Stik skiver af æble og pære ned imellem og top salaten af med ristede hasselnødder og tørrede tranebær.

8

Fordel dressingen over salaten lige inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*