Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost – Hytteost wrap grøntsager

Spidskålswrap med hytteost - Hytteost wrap grøntsager
Opskrift på lækreste hytteost- og grøntsagswraps - proteinwrap der mætter længe.
Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost og grøntsager – Sund og mættende opskrift.

Er du også blevet vild med de virale hytteost-wraps, der florerer overalt lige nu? Så kommer her min version – en sund og mættende spidskålswrap med hytteost og grøntsager, der tager det bedste fra trenden og tilføjer ekstra smag og fibre.

Wrap’en laves af en simpel base med hytteost og æg – og i denne version har jeg vendt masser af fintsnittet spidskål og gulerødder i, som giver både tekstur og et boost af kostfibre. Den er vendt med lidt sesam for ekstra smag – det kan sagtens udelades, men jeg synes altså det giver prikken over i’et.

Den færdige wrap fungerer som ét stort brød, du kan dele i to – perfekt til 2 personer og med ca. 250 kcal pr. portion, alt efter valg af hytteost. Fyldet bestemmer du selv – jeg har fyldt min med lun kyllingekebab fra airfryeren, sprød salat, friske tomater, rødløg, chilisauce og dressing. Så lækkert og nemt.

Wrap’en er fyldt med protein og fibre, den mætter godt og er helt perfekt til både frokost og aftensmad – og det bedste er, at den er drøn nem at lave.

Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost – Hytteost wrap grøntsager

Opskrift på lækreste hytteost- og grøntsagswraps – proteinwrap der mætter længe.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 150 g hytteost
  • 4 æg
  • 125 g spidskål, fintsnittet
  • 125 g gulerødder, groftrevet
  • 2 spsk sesam (kan undlades)
  • Salt og friskkværnet peber

Forslag til fyld

  • Kyllingkebab
  • Salat
  • Rødløg
  • Tomat
  • Dressing

Sådan gør du

  • Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
  • Hæld spidskål, gulerødder og æggemasse i en skål, tilsæt evt. sesam og rør det godt sammen.
  • Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
  • Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
  • Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
  • Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Derefter smører jeg den med chilisauce og dressing, og fylder den her med kyllingekebab, salat, tomat og rødløg.
    Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)