Skinkeschnitzel - Opskrift på skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat

Skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat

Skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat
Opskrift på klassisk skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat
Skinkeschnitzel - Opskrift på skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat

Fantastisk lækker kombination af den klassiske skinkeschnitzel serveret med en lækker frisk kartoffelsalat, – en rigtig forårs og sommer ret.
Herhjemme elsker vi de klassiske “danske” retter, – dem man forbinder med sin barndom. Vi forsøger os frem med nyt og lækkert tilbehør for at pifte retterne op, og denne kartoffelsalat passer perfekt til en god schnitzel.

Skinkeschnitzel - Opskrift på skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat

Skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat

Opskrift på klassisk skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time
Ændre antal4 Personer
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her

Video af opskriften

Ingredienser

Skinkeschnitzel

  • 4

    skinkeschnitzler

  • 2

    æg, sammenpisket

  • 2 dl

    hvedemel

  • 3 dl

    rasp

  • 1 tsk

    salt

  • Smør og olie til stegning

Kartoffelsalat

  • 1 kg

    små friske kartofler

  • 2 dl

    ærter, optøede

  • 1

    bdt. grønne asparges

  • 4

    forårsløg

  • 2 håndfulde

    feldsalat

  • 1

    bk karse

  • 1 dl

    olivenolie

  • 4 spsk

    hvidvinseddike, – f.eks. med smag af rosmarin eller lignende

  • 2 spsk

    honning

  • Salt og peber

Sådan gør du

Kartoffelsalat

  • Vask kartoflerne fri for urenheder og jord, og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 5-6 min., og lad dem derefter trække i vandet, under låg, i 20 min. Hæld derefter vandet fra og lad dem køle af i 10 minutters tid.
  • Overhæld asparges og forårsløg med kogende vand og lad dem trække 3 min. Skyld dem derefter i rigeligt koldt vand, og skær dem i skrå skiver.
  • Bland olivenolien med hvidvinseddike og honning, og smag til med salt og peber.
  • Skær kartoflerne over på midten og læg dem i en skål sammen med ærter, grønneasparges og forårsløg, og hæld marinaden over, – vend det hele godt sammen.
  • 5 min inden servering vendes feldsalaten samt karsen i kartoffelsalaten.

Skinkeschnitzel

  • Bland rasp og salt i en dyb tallerken.
  • Bank schnitzlerne godt ud, og vend dem i mel, derefter sammenpisket æg og til sidst i raspblandingen.
  • Steg schnitzlerne i rigeligt smør evt. tilsat lidt olie til de er fine gyldne på begge sider, – ca. 3-4 min. på hver side.

Næringsindhold (pr. servering)

Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Fantastisk lækker kombination af den klassiske skinkeschnitzel serveret med en lækker frisk kartoffelsalat, - en rigtig forårs og sommer ret.
Skinkeschnitzel – Opskrift på skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat
Skinkeschnitzel - Opskrift på skinkeschnitzel med frisk kartoffelsalat
Skinkeschnitzel serveret med lækker frisk og sprød kartoffelsalat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)