Simpel pasta med svampe og hvidløg
Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.

Simpel og super lækker pasta med masser af smag, – og så kan den laves på små 20 min. Pastaen får en lækker cremet konsistens af en god håndfuld parmesan samt kogevand fra pastaen.
Server den alene eller sammen med en god bøf, kylling eller lignende, den kan gå med det meste.

Simpel pasta med svampe og hvidløg
Opskrift på nem og hurtig pastaret med masser smag fra svampe, hvidløg og parmesan.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 400 g
brune mark-champignon, skåret i skiver
- 4 fed
hvidløg, revet eller presset
- 1/2
rød chili, finthakket (evt. uden kerner)
- 400 g
pasta
- 100 g
smør
- 100 g
parmesan
- 2 store håndfulde
bredbladet persille, hakket
-
Salt og peber
- 2 dl
kogevand fra pastaen
-
Evt. friskrevet parmesan til toppen
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Kog pastaen al dente i en stor gryde med rigeligt letsaltet vand.
- Mens pastaen koger smeltes smørret på en pande, og champignon steges bløde ved middel varme i ca. 5-8 min. Tilsæt hvidløg og chili, og lad det stege med et par minutter.
- Hæld vandet fra pastaen og gem et par dl.
- Vend pastaen i svampe blandingen, tilsæt parmesan og hakket persille og hæld kogevand over. Tænd for blusset og lad det varme igennem et minuts tid til saucen sætter sig om pastaen.
- Smag til med salt og peber og server med et drys friskrevet parmesan på toppen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
På en panda?!! Sådan en ved jeg ikke helt hvordan jeg skaffer? Er der helt etisk forsvarligt!
Hej Trine
Haha, jeg vil nu også foretrække en pande – så det har jeg rettet til i opskriften 😉
Tak for din dejlige besked 🙂
Kh Dianna