Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto
Opskrift på nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto.

Nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto, – toppet med parmesan og pinjekerner, enkelt og så lækkert.
Denne her kombination smager jo så godt altså, – enkel og alligevel så meget smag.
Salaten går virkelig god til bl.a. pastaretter, pizza eller en god risotto, – men også som tilbehør til grillen, en stegt kylling eller lignende.
Ruccolasalat har en dejlig og let bitter smag, – er du ikke vild med ruccola, kan du skrifte det ud med spinat eller en salatmix.

Ruccolasalat med tomat, avocado og pesto
Opskrift på nem og lækker salat med ruccola, tomat, avocado og pesto.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 pose ruccolasalat
- 12 cherrytomater, halveret
- 2 avocadoer, skåret i tern
- 30 g pinjekerner
- 25 g parmesan, knust eller tynde skiver
- 3 spsk pesto
- 1 spsk olivenolie
- Friskkværnet peber
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Rist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande.
- Bland pesto og olien godt sammen, så den er god tynd i konsistensen.
- Bland ruccola, tomater og avocado tern i en skål, og fordel det meste af pestoen over salaten, og vend det let sammen med to gafler.
- Top salaten med parmesan, ristede pinjekerner og resten af pestoen, og godt med friskkværnet peber.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
