Ristede hasselnødder
Opskrift på ristede hasselnødder

Ristede hasselnødder er ultra nemme at lavet og så smager de virkelig fantastisk.
Hasselnøddernes smag ændres markant når de ristes, de får en varm smag af nougat, og personligt synes jeg de smager meget bedre og af meget mere, og så bliver de lækre sprøde.

Ristede hasselnødder
Opskrift på ristede hasselnødder
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g
hasselnødder
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader, almindelig varme.
- Fordel hasselnødderne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag nødderne midten i ovnen i ca. 20 minutter. Vend gerne en enkelt gang undervejs.
- Lad nødderne køle af på bagepladen og fjern derefter de løsnede skaller ved at gnubbe dem i et viskestykke.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
Noter
Ristede hasselnødder smager fantastisk i både salater, i brød, ovenpå yoghurt og smoothie bowls.
De kan også varmt anbefales at bruges i en gang syltede nødder, hvor den ristede smag virkelig kommer til sin rette.
De kan også varmt anbefales at bruges i en gang syltede nødder, hvor den ristede smag virkelig kommer til sin rette.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Energi (KJ/kcal) : 157 kcal
Protein (g) : 4g
Fedt (g) : 15g
Kulhydrat (g) : 4 g
Mættede fedtsyrer : 1 g
Sukkerarter : 1 g


Pingback: Nutellapizza - Opskrift på dessertpizza med chokolade