Risengrød - Opskrift på risengrød på Thermomix eller i gryde

Risengrød

Risengrød lavet på Thermomix
Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomix.
Denne opskrift er lavet som dessert til 4 personer. Skal risengrøden serveres som hovedmåltid skal du i hvertfald lave 1/2 portion ekstra. Laver du dobbelt, kan resterne serveres som klatkager dagen efter.
Risengrød - Opskrift på risengrød på Thermomix eller i gryde

Risengrød lavet i Thermomix, – nemt og møg lækker.
Vores piger elsker risengrød, – de kunne faktisk spise det flere gange om ugen hvis de fik lov. Så herhjemme er det bestemt ikke kun i julemånederne der står risengrød på bordet, det gør der året rundt.
Jeg laver altid risengrød på vores Thermomix, – det er super nemt og den brænder aldrig på.

Risengrød - Opskrift på risengrød på Thermomix eller i gryde

Risengrød lavet på Thermomix

Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomix.
Denne opskrift er lavet som dessert til 4 personer. Skal risengrøden serveres som hovedmåltid skal du i hvertfald lave 1/2 portion ekstra. Laver du dobbelt, kan resterne serveres som klatkager dagen efter.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Dessert, Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Equipment

  • Thermomix

Ingredienser

  • 220 g

    grødris

  • 1 liter

    sødmælk

  • 3 dl

    vand

  • Salt
  • Kanelsukker og smør klat

Sådan gør du

  • Hæld ris og vand i din Thermomix, skru op til 95 grader, styrke 1 - omvendt rotation og kog i 4 min.
  • Hæld sødmælken over, skru ned til 90 grader og kog risengrøden videre i ca. 30-35 min., - styrke 1 - omvendt rotation. Smag på risene om de er møre.
  • Smag til med salt og rør det godt ind i grøden med en ske.
  • Lad risengrøden hvile i 4-5 minutter inden den serveres, - så vil grøden tykne en smule, men stadig være blød og lækker.
  • Server med kanelsukker og en god klat smør.
Risengrød - Opskrift på risengrød på Thermomix eller i gryde
Risengrød – Opskrift på risengrød på Thermomix eller i gryde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift bedømmelse