
Risengrød lavet i Thermomix, – nemt og møg lækker.
Vores piger elsker risengrød, – de kunne faktisk spise det flere gange om ugen hvis de fik lov. Så herhjemme er det bestemt ikke kun i julemånederne der står risengrød på bordet, det gør der året rundt.
Jeg laver altid risengrød på vores Thermomix, – det er super nemt og den brænder aldrig på.

Risengrød lavet på Thermomix
Equipment
- Thermomix
Ingredienser
- 220 g
grødris
- 1 liter
sødmælk
- 3 dl
vand
- Salt
-
Kanelsukker og smør klat
Sådan gør du
- Hæld ris og vand i din Thermomix, skru op til 95 grader, styrke 1 - omvendt rotation og kog i 4 min.
- Hæld sødmælken over, skru ned til 90 grader og kog risengrøden videre i ca. 30-35 min., - styrke 1 - omvendt rotation. Smag på risene om de er møre.
- Smag til med salt og rør det godt ind i grøden med en ske.
- Lad risengrøden hvile i 4-5 minutter inden den serveres, - så vil grøden tykne en smule, men stadig være blød og lækker.
- Server med kanelsukker og en god klat smør.
