Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Risengrød

Risengrød lavet på Thermomixer
Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomixer
Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Vores piger elsker risengrød, – de kunne faktisk spise det flere gange om ugen hvis de fik lov. Så herhjemme er det bestemt ikke kun i julemånederne der står risengrød på bordet, det gør der året rundt.
Jeg laver altid risengrød på vores Thermomix, – det er super nemt og den brænder aldrig på. Har man ikke en Thermomix laver man den selvfølgelig bare i en gryde, – fremgangsmåden er den samme, husk blot at røre flere gange undervejs, så ikke den brænder på.

Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Risengrød lavet på Thermomixer

Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomixer
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 240 g

    grødris

  • 1 liter

    sødmælk

  • 2 dl

    vand

  • 1 godt nip

    salt

  • Kanelsukker og smør klat

Sådan gør du

  • Hæld ris og vand i din Thermomix, start den i 5 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.
  • Hæld sødmælken ved, fortsæt i 30 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.
  • Smag til om risene er møre og tilsæt evt. lidt mere vand hvis risengrøden skal være mere lind.
  • Smag til med salt og lad risengrøden hvile et par minutter inde den serveres med kanelsukker og smørklat.
  • Server med kanelsukker og en god klat smør.
Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer
Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*