Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Risengrød

Vores piger elsker risengrød, – de kunne faktisk spise det flere gange om ugen hvis de fik lov. Så herhjemme er det bestemt ikke kun i julemånederne der står risengrød på bordet, det gør der året rundt.
Jeg laver altid risengrød på vores Thermomix, – det er super nemt og den brænder aldrig på. Har man ikke en Thermomix laver man den selvfølgelig bare i en gryde, – fremgangsmåden er den samme, husk blot at røre flere gange undervejs, så ikke den brænder på.

Risengrød lavet på Thermomixer

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 40 min.

Nem opskrift på risengrød lavet på Thermomixer

Ingredienser

  • 240 g grødris
  • 1 liter sødmælk
  • 2 dl vand
  • 1 godt nip salt
  • Kanelsukker og smør klat

Fremgangsmåde

1

Hæld ris og vand i din Thermomix, start den i 5 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.

2

Hæld sødmælken ved, fortsæt i 30 min. ved 90 grader, styrke 1 - omvendt rotation.

3

Smag til om risene er møre og tilsæt evt. lidt mere vand hvis risengrøden skal være mere lind.

4

Smag til med salt og lad risengrøden hvile et par minutter inde den serveres med kanelsukker og smørklat.

5

Server med kanelsukker og en god klat smør.

Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer
Opskrift på nem og lækker risengrød lavet på Thermomixer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*