Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata
Opskrift på lækker pizza bianco med mascarpone, kartofler og salsiccia/salciccia - toppet med ruccola og burrata.
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco

Lækker sprød pizza bianco med mascarpone og mozzarella – toppet med kartofler, salsiccia, burrata og ruccola. En skøn og smagfuld kombination, – saftig og lækker.
Drys den evt. med chiliflager inden servering, – det smager så godt.
Skulle der være et stykke tilbage smager den skønt til frokost med lidt ekstra frisk ruccola på toppen, – evt. lunet i ovnen så bunden bliver sprød igen.

Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco

Pizza med kartofler, mascarpone, salsiccia og burrata

Opskrift på lækker pizza bianco med mascarpone, kartofler og salsiccia/salciccia – toppet med ruccola og burrata.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 12 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej – klik her
  • 300 g salsiccia – ferske pølser
  • 200 g mascarpone
  • 80 g parmesan, revet
  • 2-3 friske mozzarellaer
  • 4 små kartofler, skåret i tynde skiver
  • Salt og peber

Til servering

  • 2-4 burrata til toppen, alt efter størrelse
  • 4 håndfulde ruccola
  • Frisk basilikum
  • Evt. chiliflager

Sådan gør du

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel mascarponen på bundene og smør det godt ud, – ligesom hvis det var en tomatsauce.
    Er mascarponen meget fast, er det en god idé lige at røre den sammen først, så du ikke kommer til at mase bundene i stykker.
  • Top pizzaerne med kartoflerne og mozzarella, – mas kødet ud af pølserne, og fordel også dette i klumper på bundene.
  • Drys med parmesan og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, – ovne varmer forskelligt.
  • Læg en god håndfuld ruccola på hver pizza, og top med frisk hakket basilikum, burrata, friskkværnet peber og evt. chiliflager.
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata – Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata - Opskrift på pizza bianco
Pizza med kartofler, salsiccia og burrata – Opskrift på pizza bianco

Kommentarer

  1. Anonym

    Lækkert billed af en dejlig pizza, aner jeg smule tomatsauce på den dejlige pizza bianco? Eller hvad er det røde i bunden af pizzaen? – og hvor er kartoflerne på billede?

    • Hejsa

      Tusind tak 🙂
      Nej ingen tomat, – det er den bagte salsiccia og osten der har fået den farve:)
      Kartoflerne lægges oven på mascarponen, så de ligger under det andet fyld 🙂

      Dbh Dianna

  2. Vibeke

    5 stars
    Beste pizza jeg nogensinde har prøved

5 from 12 votes (11 ratings without comment)

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)